RSS

Bitdefender câștigă premiul ‘Best Repair’ 2012 acordat de AV-TEST

01 Feb

Bitdefender, producătorul celui mai bun antivirus din lume, a câștigat premiul ‘Best Repair’ acordat de reputatul institut german AV-TEST, adjudecându-și astfel, în primele săptămâni din 2013, câte un premiu de la fiecare dintre cele mai importante laboratoare de testare din lume.

Distincția atestă performanțele soluţiei de securitate româneşti de a repara sistemele infectate cu viruși.

Trofeul ‘Best Repair 2012’ acordat de AV-TEST certifică eficiența produsului Bitdefender Internet Security în a detecta pericolele informatice existente în PC și de a curăța sistemul. Unul dintre elementele-cheie analizate în teste a fost capacitatea antivirusului de a bloca amenințările ce preiau controlul complet asupra PC-ului, în timp ce rămân nedetectate de către administrator.

’’Într-una dintre cele mai complexe testări realizate vreodată, Bitdefender s-a dovedit a fi cel mai bun antidot împotriva infecțiilor informatice. Compania a reușit o să obțină performanțe excelente cu tehnologia sa de refacere a sistemelor infectate – Bitdefender este liderul global în lupta cu virușii’’, a declarat Andreas Marx, CEO, AV-TEST.

În luna decembrie a anului trecut Bitdefender și-a făcut, de asemenea, o intrare triumfală în evaluările AV-TEST cu suita 2013. Bitdefender Internet Security 2013 s-a clasat pe primul loc în testele institutului german, obținând 17 puncte din 18 posibile.

’’Lucrăm permanent în laboratoarele Bitdefender pentru a dezvolta tehnologii inovative și performante care să ne mențină în fruntea industriei noastre. Abordarea creativă a echipei și munca noastră constantă de a ne autodepăși ne-au ajutat foarte mult în ultimii ani. Astfel că este o bucurie pentru noi să primim această nouă recunoaștere, cu atât mai mult cu cât vine din partea uneia dintre cele mai importante organizații de testare din lume’’, a declarat Viorel Canja, șeful laboratoarelor Bitdefender.Sursa Bitdefender.ro

 
Comments Off on Bitdefender câștigă premiul ‘Best Repair’ 2012 acordat de AV-TEST

Posted by on February 1, 2013 in Stiri IT

 

Tags: , , , , , , ,

Comments are closed.