RSS

Hard Disk Sentinel Standard Edition Promo

28 Sep

Hard Disk Sentinel rulează în fundal și verifică starea de sănătate a SSD / HDD inspectând starea SMART a discului (discurilor). Dacă se constată o eroare sau este detectat un comportament neașteptat, acesta avertizează utilizatorul despre situația actuală și, de asemenea, poate efectua acțiuni adecvate (de exemplu, porniți o copie de rezervă automată).

/span>

De obicei, starea de sănătate a hard disk-ului poate scădea încet, de la o zi la alta. Tehnologia de monitorizare SMART poate prezice eșecul HDD examinând valorile critice ale unității de disc. În comparație cu alte programe software, Hard Disin Sentinel detectează și raportează fiecare problemă a discului .

Este mult mai sensibil la defecțiunile discului și poate afișa informații mai bune și mai detaliate despre viața preconizată a hard disk-ului și problemele găsite (dacă există). Acesta este un mod mai sofisticat de a prezice eșecurile decât metoda „tradițională”: verificarea doar a pragurilor și valorilor atributului SMART.

Programul afișează temperatura curentă pe hard disk și înregistrează temperaturile HDD maxime și medii. Aceasta poate fi utilizată pentru a verifica temperatura maximă sub încărcarea ridicată a hard disk- ului,

Pagina promo aici

 
 

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggers like this: