Process Lasso Pro 9-Promotie


Process Lasso  este o utilitar de optimizare şi automatizare a proceselor.Una dintre cele mai cunoscute caracteristici ale procesului de optimizare Lasso[…] constă în tehnologia numită ProBalance (Process Balance) care va îmbunătăţii viteza de răspuns şi stabilitatea computerului dvs.

Inteligenţa ProBalance ajustează priorităţile programelor care rulează, astfel că programele care rulează necorespunzător să nu aibă un impact negativ asupra vitezei de răspuns a computerului dvs. Şi face asta  prin încetinirea temporară a priorităţilor programelor ce rulează în fundal, programe ce ar putea interfera cu sarcinile din prim plan.

Una dintre noile caracteristici ale programului se numeşte Energy Saver. Această funcţie blochează Power Profile atunci când nu folosiţi computerul pentru câteva secunde. Astfel, puteţi folosi profilul High Performance, dar să economisiţi energia atunci când nu folosiţi activ computerul.

Mai mult, Process Lasso oferă o varietate de modalități prin care puteți prelua complet controlul automat în ceea ce privește alocarea resurselor procesorului pentru programele ce rulează.

Pagina promotionala aici

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: