RSS

Process Lasso Pro 9-Promotie

04 Sep

Process Lasso  este o utilitar de optimizare şi automatizare a proceselor.Una dintre cele mai cunoscute caracteristici ale procesului de optimizare Lasso[…] constă în tehnologia numită ProBalance (Process Balance) care va îmbunătăţii viteza de răspuns şi stabilitatea computerului dvs.

Inteligenţa ProBalance ajustează priorităţile programelor care rulează, astfel că programele care rulează necorespunzător să nu aibă un impact negativ asupra vitezei de răspuns a computerului dvs. Şi face asta  prin încetinirea temporară a priorităţilor programelor ce rulează în fundal, programe ce ar putea interfera cu sarcinile din prim plan.

Una dintre noile caracteristici ale programului se numeşte Energy Saver. Această funcţie blochează Power Profile atunci când nu folosiţi computerul pentru câteva secunde. Astfel, puteţi folosi profilul High Performance, dar să economisiţi energia atunci când nu folosiţi activ computerul.

Mai mult, Process Lasso oferă o varietate de modalități prin care puteți prelua complet controlul automat în ceea ce privește alocarea resurselor procesorului pentru programele ce rulează.

Pagina promotionala aici

 
Comments Off on Process Lasso Pro 9-Promotie

Posted by on September 4, 2017 in Promotii

 

Tags: , , , , , ,

Comments are closed.

 
%d bloggers like this: