RSS

Paragon Backup & Recovery 16 for free

19 Oct

7Paragon backup este o soluţie simplă, automată şi eficientă de backup pentru protecţia completă a computerului.
System Backup este uşor de utilizat şi automatizat. Automatizare inovatoare pentru protecţia programată pentru întregul sistem şi pentru date.
Trăsături:

Automatizarea inovativă în mod regulat vă ajută să iniţiaţi protecţia sistemului dvs. şi a datelor imediat după înstalarea produsului.
  1. Setaţi strategia de backup. Backup-up  stabileşte rurarea unei protecţii proprii a sistemului, punând la dispoziţie o strategie de back-up “set-and-forget”.
  2. Cu ajutorul intrumentului de creare a unui nou mediu de stocare, System Backup va analiza sistemul dvs. şi va determina spaţiul cel mai potrivit pentru stocarea imaginilor de backup.
  3. Sistemul inteligent de backup Paragon distribuie eficient resursele între aplicaţii atunci când face backup în modul automat, astfel  puteţi continua să lucraţi la computer fără nici un fel de interferenţe în ceea ce priveşte performanţa lucrului.
  4. System Backup este bazat pe simplicitate şi necesită intervenţia minimă a utilizatorului
  5. Sistem avansat de notificare. Indicatorii coloraţi din bara de unelte vă informează în legătură cu gradul de risc al sistemului şi al datelor şi vă indică metode prin care puteţi remedia problema.
  6. oferta valabila cateva zile.
  7. Programul il puteti descarca de aici
 
Comments Off on Paragon Backup & Recovery 16 for free

Posted by on October 19, 2016 in Promotii

 

Tags: , , , , , , ,

Comments are closed.

 
%d bloggers like this: