RSS

WinX DVD Copy PRO

11 Jun

winx-dvd-copy-pro-um2h2WinX DVD Copy este un program foarte bun  care poate copia DVD-uri, clonează DVD în imagine DVD, ISO, copiază DVD-uri în toate formatele video cunoscute..Caracteristici:

DVD Clone la DVD – copie D9 la D9 sau D5 la D5, menține 1: 1. DVD Intact date video / audio sunt donate pentru DVD +/- R blank, DVD +/- RW, DVD +/- R DL.

* DVD Clone imaginii ISO – 1: 1 clona DVD a imaginii ISO.

* Backup DVD la dosar VIDEO_TS – gata pentru a reda pe computer.

* Copie DVD la MPEG2 Filecopie DVD la un singur fișier MPEG 2 , păstrând piese video, originale și 5.1 canale AC3 / DTS Dolby audio.

* DVD Capitolul Backup – copiaza doar un anumit interval de capitole, special proiectate pentru DVD-uri episodice seria TV și muzică DVD video.

* Extract Video / audio de la DVD film pentru utilizarea particular.

* ISO Mounter – creaza o unitate virtuală în timp ce montarea DVD imagine ISO pentru ripping directe, arsura sau joc.

* DVD Burner – arde folder existent imagine sau DVD ISO pe disc DVD.

 Programul poate copia DVD-uri zgariate.

Descarcare gratuita astazi de aici

 
2 Comments

Posted by on June 11, 2015 in Promotii

 

Tags: , , , , , , ,

2 responses to “WinX DVD Copy PRO

 1. ncutudor

  June 12, 2015 at 3:43 pm

  Am nevoie de putin ajutor ! Vreau sa fac un stick bootabil cu xp pro 64 ( iso),am incercat cu rufus,wintobootic,WinToFlash ,nimic nu a mers iar pe net nu am gasit nimic folositor! Multumesc anticipat!Cu stima , Nic Tudor.

   
  • Admin (programe4incepatori)

   June 16, 2015 at 12:42 pm

   Scuze de intarziere.Urmareste tutorialul asta si fii atent la detalii pe undeva ai gresit. sau tutorialul de aici ultimul tutorial este mai bun.
   Eu folosesc Rufus si nu am avut probleme cu el pana acum, poate nu ai descarcat imaginea ISO si de aia nu a mers.Daca descarci de pe net cauta sa fie imaginea ISO si cand rulezi rufus sa specifici la ,,Create a bootable disk using,, sa fie ISO si tot acolo selectezi(clic pe iconita cu CD) cauti imaginea ISO unde este in acel moment pe calculator pusa.( la descarcari sau in alta partitie).

    
 
%d bloggers like this: