RSS

ComboFix

26 Mar

ComboFix este un program de scanare foarte bun si gratuit, pe care eu l-am folosit pentru scanarCombofixea si dezinfectarea PC-ului si care poate detecta virusi, malware, spyware, adware etc. Se recomanda folosirea programului […]doar ca o ultima solutie de dezinfecatare, asta ca nu cumva sa stearga fisiere utile din sistem ( la mine nu s-a intamplat asta), iar dupa scanare afiseaza un raport, dupa care puteti dezinfecta manual daca nu o face automat.

Daca aveti PC-ul infectat trebuie sa il salvati pe desktop si nu numai in cazul acestui program ci in toate cazurile cand dezinfectati un PC, e recomandat sa   schimbati denumirea (in loc de combofix.exe puneti alt nume,  clic dreapta pe program – clic rename)si sa opriti system restore.

Daca nu poate, in cel mai rau caz, sterge un anume malware, cautati un tool de dezinfectare contra infectiei respective de la producatorii antivirus(AVG, Avira, Bitdefender etc).

Descarcati ComboFix de aici

 

 
5 Comments

Posted by on March 26, 2015 in Devirusare

 

Tags: , , , , , ,

5 responses to “ComboFix

 1. Catalin

  March 26, 2015 at 7:52 pm

  Este bun acest program si pentru scanare si dezinfectare a stikurilor?

   
  • Admin (programe4incepatori)

   March 27, 2015 at 6:03 pm

   Nu, este pentru fisierele din sistem, nici nu are rost.Sticku il poti dezinfecta cu orice altceva,cu antivirusul pe care il ai..etc. combofix trebuie folosit rar cand esti sigur ca ai vreun virus

    
   • Catalin

    March 27, 2015 at 9:07 pm

    Da, eu nu tin doamne fereste numaidecat sa va contrazic, dar eu facusem in trecut o devirusare a stikului meu cu combofix Pentru ca cu alceva nu a dat rezultate, si a mers perfect.

     
   • Admin (programe4incepatori)

    March 28, 2015 at 10:25 am

    Programul e foarte bun….(eu nu l-am testat pe stik), practic e pentru sistem dar in mod normal daca introduci un stik il poti scana, cam toate programele antivirus fac asta, deobicei programul asta il folosesti doar cand esti sigur ca ai virusi.

     
   • Catalin

    March 28, 2015 at 6:31 pm

    Multumesc foarte mult, e bun intradevar si pentru stik,si pentruPC. Este un program minunat.
    Sa-l foloseasca toata lumea cu multa incredere.

     
 
%d bloggers like this: