RSS

Bitdefender introduce modulul Privacy Advisor în soluția de securitate pentru dispozitive cu Android

28 Aug

 

big2Comunicat de presa: Bitdefender, liderul pieței românești de soluții antivirus, anunță lansarea noii aplicații de securitate pentru dispozitive cu Android Bitdefender Mobile Security, ce oferă protecție împotriva virușilor și o informare constantă cu privire la eventualele scurgeri de date personale.

Software-ul, ce a obținut punctaje maxime în testele independente de securitate, include acum Privacy Advisor, o funcție ce permite utilizatorilor să monitorizeze aplicațiile suspecte care pot pune în pericol confidențialitatea datelor personale, sunt neglijente cu informații sensibile sau livrează spam.

“Amenințările pentru dispozitive cu Android sunt din ce în ce mai frecvente și mai variate. Virușii tradiționali rămân un pericol permanent, iar noile amenințări decurg mai ales din aplicațiile pe care utilizatorii pe instalează pe telefoane. Am echipat Bitdefender Mobile Security pentru a proteja dispozitivele de toate aceste pericole și de cele noi, care apar în fiecare zi”, a spus Cătălin Coșoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

Privacy Advisor suplimentează celelalte funcții ale Bitdefender Mobile Security, inclusiv scanarea la cerere, blocarea dispozitivului de la distanță, minimizarea impactului asupra bateriei și cea mai performantă tehnologie antivirus.

Luna trecută Bitdefender Mobile Security a obținut punctaj maxim pentru a doua oară consecutiv în testările realizate de compania independentă de evaluare AV-TEST. 

Soluțiaa obținut 6 puncte din 6 atât la capitolul protecție cât și la cel al ușurinței în utilizare, reiterând performanța unui scor perfect realizată în sesiunile din mai/iunie. Bitdefender Mobile Security a detectat 100% din virușii cu care a fost testat pe parcursul lunii și nu a emis nicio alarmă falsă. Testul a arătat, de asemenea, că Bitdefender Mobile Security nu are impact asupra duratei de viață a bateriei, nu încetinește funcționarea în condițiile unei utilizări normale și nu generează trafic de internet în exces.

 

Aplicația este dispobililă în Google Play:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bitdefender.security&feature

 

Mai multe detalii despre testele de realizate de AV-Test:

http://www.av-test.org/en/tests/mobile-devices/android/jul-2013/

http://www.av-test.org/en/tests/mobile-devices/android/may-2013/

 
Comments Off on Bitdefender introduce modulul Privacy Advisor în soluția de securitate pentru dispozitive cu Android

Posted by on August 28, 2013 in Aplicatii Smartphone

 

Tags: , ,

Comments are closed.

 
%d bloggers like this: