CP – Bitdefender lanseaza noua linie de produse


Bitdefender, producătorul celei mai performante soluții antivirus din lume, lansează noua generație de produse, o gamă ce se adaptează perfect caracteristicilor fiecărui computer în parte, pentru viteză de top și protecție de fier a datelor personale.

 

Noul Bitdefender vine cu noi funcții inovatoare cum ar fi tehnologia unică Photon – pentru o experiență personalizată și scanare extrem de rapidă și funcția Wallet – pentru păstrarea în deplină siguranță a parolelor și a detaliilor de autentificare.

Tehnologia inovatoare Bitdefender Photon™, pe care o înglobează noul Bitdefender, descoperă gradual aplicațiile software instalate în computer, mulându-se pe fiecare configurație de PC și memorează procesele ce trebuie sau nu monitorizate

’’Agresivitatea atacurilor informatice, creșterea explozivă a utilizării internetului și tehnologiile avansate utilizate de criminalii informatici sporesc importanța securității pe internet, așa că a fost imperativă crearea unui produs mai bun ca oricând. Ne-am propus să concepem o soluție capabilă să se adapteze perfect fiecărui sistem în parte, pentru eficiență maximă și protecție discretă, oferind în același timp funcții inovatoare și tehnologii îmbunătățite pentru tranzacții bancare sigure, protecție de top a informațiilor personale și a datelor de autentificare și cel mai rapid răspuns la cele mai agresive amenințări informatice’’, declară Cătălin Coșoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

O  funcție nouă și extrem de utilă este aceea de Wallet, ce păstrează datele cruciale în spatele unui scut protector impenetrabil și asigură utilizatorului, în același timp, un acces facil. Funcția Wallet a noului Bitdefender eliberează practic utilizatorul de povara memorării unui număr foarte mare de parole și le menține în siguranță

.Bitdefender Safepay™, ce protejează tranzacțiile online din toată lumea de la lansarea sa cu un an în urmă, păstrează informațiile sensibile referitoare la tranzacții în siguranță și în același timp la îndemână prin intermediul funcție Wallet.

Noul Bitdefender, conceput pentru era pericolelor crescute pe internet, include tehnologia Bitdefender Antispam, ce operează din cloud cu o acuratețe fenomenală și ține la distanță mesajele nesolicitate și potențial periculoase.

Modulul Autopilot permite utilizatorilor să se joace sau să vadă filme fără întreruperi, protecția datelor personale pe Facebook ferește utilizatorii de breșe de securitate și link-uri periculoase, modulul Anti-Theft permite blocarea, ștergerea sau găsirea unui dispozitiv mobil, iar cel de Control Parental acoperă acum toate mediile Windows – inclusiv Windows 8 și RT.

Noul Bitdefender va fi disponibil online aici

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this: