RSS

CP – Bitdefender lanseaza Clueful pentru Android

21 May

Bitdefender-2013-Banners-Clueful-500x800-V1Bitdefender, liderul pieței românești de soluții antivirus, anunță lansarea Clueful pentru terminalele mobile cu Android, un instrument de monitorizare a aplicațiilor neglijente ce pun în pericol confidențialitatea datelor personale, livrează mesaje nedorite și accesează informații sensibile.

Clueful informează utilizatorii despre aplicațiile care pot trimite parolele necriptate, pot accesa calendarul sau întrerupe convorbirile cu reclame audio.

Soft-ul Bitdefender se actualizează constant în cloud și verifică fiecare aplicație imediat ce este instalată, oferind de asemenea și un scor general de securitate a telefonului.

’’Smartphone-ul este probabil cel mai personal terminal, conține mesaje private, informații sensibile despre conturi bancare, fotografii personale și alte date care, dacă nu sunt tratate cu grijă, fac utilizatorul vulnerabil. În același timp, peisajul aplicațiilor pentru Android este slab reglementat și deschis unor practici discutabile de generare de venituri. Clueful oferă utilizatorilor informații care îi ajută pe aceștia să-și protejeze informațiile personale din terminal de aplicații intruzive’’, a declarat Cătălin Coșoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

Sursa Bitdefender

 
Comments Off on CP – Bitdefender lanseaza Clueful pentru Android

Posted by on May 21, 2013 in Stiri IT

 

Tags: , , , , , , ,

Comments are closed.

 
%d bloggers like this: