RSS

SeaMonkey 2.17.1

17 May

Browser (Windows XP)SeaMonkey este un browser de internet gratuit, bazat pe platforma Mozilla aceeași ca și cea mai recentă versiune Firefox, care oferă cele mai recente evoluții în domeniul tehnologiilor web, cum ar fi HTML5, accelerarea hardware si viteza îmbunătățită JavaScriptCaracteristici:

Sync vă permite să păstrați istoricul de navigare, parole, semne de carte, preferințele și file din Sync pe dispozitive diferite (calculatoare), într-un mod securizat.

Navigarea cu file ;

Sesiunea de restaurare aduce înapoi toate ferestrele deschise și filele după rarele situații în care Firefox se blochează;

Data Manager Firefox servește ca o interfață de administrare centrală pentru toate tipurile de date specifice site-ului, inclusiv cookie-uri, permisiuni (de exemplu, blocarea imaginii), preferințele, parolele și datele de formulare.

Teme ușoare (Personas)

Feed Detection vă anunță atunci când paginile web ofera RSS sau Atom, și previzualizare de alimentare vă permite să vizualizați conținutul lor și să aleagă un cititor cu care să subscrie, inclusiv un cititor intern prin e-mail si componenta Grupuri de știri de Firefox.

Inteligent Locatie Bar vă permite să căutați paginile web vizitate chiar atunci când tastați în bara de adrese a browser-ului și de a găsi ceea ce doriți să re-vizitat cât mai repede posibil de învățare care paginile pe care le vizitați frecvent.

Pop-up Blocker vă permite să navigați pe Web fără întrerupere de la reclame enervante.

Cauta pe măsură ce tastați vă oferă un alt mod de a naviga pe o pagină. Doar începeți să tastați pentru a sări de la link-ul de la link-ul sau pentru a găsi un cuvânt sau o expresie într-o pagină.

Safe Mode poate ajuta să rezolvați problemele care ar putea apărea, de exemplu, cu incompatibil suplimente.

Setări avansate de securitate, de management download, formular web autocompletare, teme, personalizare bara de instrumente, multi-limbă și suport multi-platforma, plus cele mai recente la standardele web etc.

  • Descarcare de aici
 
Comments Off on SeaMonkey 2.17.1

Posted by on May 17, 2013 in Programe gratuite

 

Tags: , , , , , , ,

Comments are closed.

 
%d bloggers like this: