RSS

EMCO Malware Destroyer 6.3.20

08 May

EMCO Malare DestroyerEMCO Malware Destroyer este un programel de securitate gratuit , nu foarte cunoscut,  cu care puteti scana contra virusilor, malware, spyware si alte amenintari.Scanarea este foarte rapida, nu consuma multe resurse  dar nu ofera protectie reala, scanari euristice sau scuturi active iar inaintea oricarei scanari trebuie sa il actualizati.

Caracteristici:

   • Scanare malware extrem de rapid. Doar câteva secunde sunt necesare pentru a efectua scanare completă PC-ul pentru a detecta prezența malware.
   • Peste 10.000 de amenințări din baza de date. Baza de date de semnături malware conține peste zece mii de înregistrări de amenințări reale.
   • Semnături frecvente actualiza. Baza de date de semnături malware-ului este actualizat de multe ori pentru a include informații despre cele mai recente amenințări.
   • Utilizatorii de participare. Mii de utilizatori participa la actualizarea bazei de date, prin prezentarea anonim, informații cu privire la sistemul lor, care vă ajută să găsiți cele mai recente amenințări și să includă noi semnături pentru a actualiza. Daca doriti sa il testati de curiozitate il puteti descarca de aici:   http://emcosoftware.com/malware-destroyer
 

Tags: , , , , , , ,

One response to “EMCO Malware Destroyer 6.3.20

 
%d bloggers like this: