Bitdefender lansează Antivirus Free for Android


Bitdefender-2013-Banners-AV_Free-500x800-V1Bitdefender, liderul pieței românești de soluții antivirus, lansează Antivirus Free for Android, aplicația ce combate amenințările generate de volumul tot mai mare de viruși care au ca țintă terminalele cu Android.

Produsul oferă utilizatorilor de smartphone o soluție antivirus gratuită, rapidă și puternică, ce folosește tehnologia de scanare în cloud fara a consuma  bateria. Sursa Bitdefender.ro

’’Am observat o diversificare a soft-ului periculos pentru Android în ultimul an, așa că am creat această soluție pentru a contracara amenințările create zilnic pentru acest tip de terminale. Întrucât ne dorim s-o vedem utilizată la scară cât mai largă, am realizat-o ușor de folosit, cu impact minim asupra bateriei și cu efect letal asupra virușilor’’, a declarat Cătălin Coșoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.

Antivirusul folosește tehnologia de scanare în cloud pentru a rămâne actualizat permanent cu cele mai noi amenințări informatice pentru Android.

Bitdefender Antivirus Free for Android poate fi descărcată din Google Play sau de pe site-ul  bitdefender.ro.

Advertisements

One Response to Bitdefender lansează Antivirus Free for Android

  1. Mcjohn says:

    Am testat acest program.
    Sînt destui de multumit de el. este foarte mic (dacă celelalte aveau peste 10 Mb, acesta are mai puţin de unu !)
    Nu ştiu cum se comportă la detecţii, in rest sînt foarte mulţumit .

%d bloggers like this: