RSS

Recuva portabil 1.46

06 Apr

Recuva este un program gratuit portabil, foarte  bun cu care puteti recupera datele sterse in mod accidental din computer: imagini, muzica, documente, video, arhive, foldere si e-mail-uri din Thunderbird, windows mail.  Aceasta va recupera  chiar si  fişierele care au fost şterse de pe Ipod sau sterse de  virusi.Programul este usor de folosit (nu trebuie decat sa dati click pe scanare si apoi sa alegeti fisierele pe care doriti sa le recuperati), interfata este simpla, este foarte rapid, poate fi rulat  de pe un stick USB, suporta FAT12, FAT16, FAT32, exFAT, NTFS, NTFS5, NTFS EFS +,restaurează dosarele de pe mediile amovibile (SmartMedia, Secure Digital, MemoryStick, camere digitale, dischete, Jaz Discuri, Sony Memory Sticks, carduri Compact Flash, Smart Media Cards, Secure Digital Carduri, etc). Programul il puteti descarca de aici

 
 

Tags: , , , , , , ,

3 responses to “Recuva portabil 1.46

 1. McJohn

  April 8, 2013 at 12:22 pm

  Ești fantastica !
  Ori de cite ori am vreo problema , la o zi (doua maxim) tu postezi un articol tocmai pentru a ma scoate din impas !
  Asa cum am scris săptămâna trecuta când ai postat articolul despre antiviruși parca , telefonul meu are memoria interna foarte mica (1) și are un soft de rahat (2).
  Sâmbătă (acum 2 zile ) am făcut curat în telefon . Adică am șters tot ce se putea șterge .
  Android , acest sistem de operare are BOALA de a memora activitatea utilizatorului .
  după ce am șters toate aplicațiile instalate de mine și toate fișierele temporale adăugate de aplicațiile telefonului. Am eliberat 80 Mb din totalul de 150 Mb.
  Fara sa-mi dau seama am șters și folderul în care se aflau pozele făcute cu camera foto.
  Am făcut o scanare cu Glary Utilities . Este un program foarte bun și acesta. Iar acum am sa compar rezultate oferite de Recuva Portabile .
  Multumesc ! La revedere !

   
 2. McJohn

  April 8, 2013 at 12:52 pm

  Este slabut programul ! (parerea mea)
  Are setari mult mai complexe Glary Utilities ! Erau multe fisiere amr (am o aplicatie ce inregistreaza toate conforbirile pe care le fac cu mobilul) cu care le-am putut recupera cu Glary insa acesta nu le-a gasit !
  La revedere

   
 
%d bloggers like this: