RSS

Bitdefender lanseaza aplicatia gratuita de scanare a PC-urilor 60-Second Virus Scanner

23 Jan

Bitdefender, liderul pieței locale de antivirus, lansează aplicația gratuită 60-Second Virus Scanner ce furnizează oricărui utilizator protecție suplimentară prin intermediul unei tehnologii bazate pe cloud, ce informează asupra tuturor amenințărilor active.

Bitdefender 60-Second Virus Scanner oferă tuturor utilizatorilor de PC siguranța că sistemul lor este verificat de o tehnologie proactivă de scanare care este disponibilă gratuit oricând.

Tehnologia Bitdefender s-a clasat în mod constant pe primul loc în testele de detecție realizate de institutele independente de testare a produselor antivirus AV-Test și AV-Comparatives.

Aplicația funcționează concomitent cu orice alt program antivirus, permițând utilizatorilor să verifice dacă softul de securitate își face bine treaba. 60-Second Virus Scanner lucrează în mod discret, protejează sistemul în timp ce utilizatorii lucrează sau se joacă și trimite alerte ]n timp real pe măsură ce detectează viruși. Tehnologia bazată pe cloud nu are niciun impact asupra sistemului din punct de vedere al consumului de resurse. Sursa Bitdefender.ro

 
4 Comments

Posted by on January 23, 2013 in Devirusare, Stiri IT

 

Tags: , , , , , , ,

4 responses to “Bitdefender lanseaza aplicatia gratuita de scanare a PC-urilor 60-Second Virus Scanner

 1. Nicu Petre

  January 23, 2013 at 3:57 pm

  Va rugam verificati inainte de a ne plimba pe yoda.ro- iar acest scaner ,scaneaza dar dupa aceea ne spune sa cumparam bit 2013,adica este o aiureala,eu de 30 de ani nu am nici un antivirus si nu s-a intamplat nimic.Antivirusurile din comert sunt abureli pentru facut bani iar atunci cand vine virusul real nu au nici o valoare.Adica nu se descurca,nu stie cu cine are de aface si trece ca prin branza. Eu servesc virusi cu pizza.O zi buna tuturor….!!!!

   
 2. Simona

  February 6, 2013 at 3:04 pm

  Incercati Comodo Internet Security ( CIS ) este cel mai tare antivirus, consuma putine resurse are firewall inclus si de toate, a iesit 100% la testarile de la matousec, eu il folosesc de cca 6-7 luni nu am avut nici un fel de problema, treb sa dezactivezi firewalul din Windows, mai presus de toate este GRATUIT , free download direct de pe site: https://www.comodo.com/
  Puteti verifica mai jos rezultalele testelor celor de la matousec.com, in ordine alfabetica:
  http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge/level.php?num=1

   
 3. Admin (programe4incepatori)

  February 9, 2013 at 4:50 pm

  Comodo este slab la capitolul dezinfectie.

   
 
%d bloggers like this: