Bitdefender 2013, declarat produsul anului de institutul de testare austriac AV-Comparatives


mail.google.comBitdefender, producatorul celui mai bun antivirus din lume, a primit distincția ’’Produsul anului’’ acordata de prestigioasa instituție independenta de analiza AV-Comparatives.

Premiul confirma din nou ca Bitdefender are cea mai buna tehnologie de protecție a datelor si de prevenire a infecțiilor cu virusi informatici.

’’Bitdefender a devenit liderul industriei datorita unui mix puternic intre detecția bazata pe semnaturi si cea bazata pe comportament. Software-ul Bitdefender este o unealta foarte puternica si asta s-a vazut testare dupa testare. In mod clar Bitdefender merita acest premiu’’, a declarat Andreas Clementi, CEO al AV-Comparatives.

’’Experiența valoroasa acumulata in tot acest timp ne permite sa fim proactivi in procesul de detecție’’, a declarat Viorel Canja.

Bitdefender a obținut un punctaj maxim in opt din cele noua runde de testare care au evaluat, printre altele, performanța in eliminarea soft-ului periculos, detecția atacurilor de tip phishing si performanța in condiții similare celor reale.

Mai multe detalii despre distincția acordata Bitdefender de catre AV-Comparatives la:

http://av-comparatives.org/images/docs/avc_sum_201212_en.pdf

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this: