FastCopy – Copiaza fisere mult mai rapid !


FastCopy e un program gratuit, Fastcopy poate copia fisiere mai rapid decat Windows Explorer.

Windows Explorer foloseste un buffer foarte mic, atunci cand sunt copiate fisiere. Astfel harddisk-ul tau trebuie sa-si mute bratul foarte des, ceea ce necesita ceva timp. Fastcopy utilizeaza un buffer mai mare, care mareste viteza procesului.


Deci, cu acest program micut si gratuit va puteti copia fisere de pe pc pe CD/DVD, pe Stick USB etc, cu o viteza mult mai mare decat viteza obisnuita cu care faceati asta pana acum.
Atunci cand vrei sa copiezi fisiere foarte mari, FastCopy poate mari viteza.

Descarca Acum !

8 Responses to FastCopy – Copiaza fisere mult mai rapid !

 1. Alexandru says:

  Un program foarte folositor, ma bucur sa vad ca mai adaugati si chestii mai putin intalnite pe netu romanesc. Succes in continuare !

 2. Mariusica says:

  Chiar cautam ceva de genul, a trebuit sa copiez un joc de vreo 15 GB pe un stick usb, intradevar, programul asta e foarte util.

 3. McJohn says:

  Eu nu reusesc sa-l descarc . Link-ul ma trimite la o pagina in japoneja … iar de acolo … pace !
  Am nevoie de ajutor !

 4. McJohn says:

  Până la urma l-am luat de aici “http://www.softpedia.com/get/System/File-Management/FastCopy.shtml” .

  • Cucu Catalin says:

   Ma bucur ca ai reusit sa il descarci pana la urma si sper sa te fi ajutat.

   • McJohn says:

    Deși am calculatorul de câțiva ani (4 cred) totuși îmi prind urechile adeseori , datorita lipsei de experiență și englezei deficitare pe care o posed .
    Deci …
    am copiat 2 filme pe card . Cu Windows Explorer am făcut transferul cu 7 Mb/s iar cu FastCopy transferul a fost făcut cu 7,5 cred (7,4 sau 7,5 nu mai rețin). Sincer ma așteptam la o viteza de 20-30 Mb/s .
    Am greșit eu undeva ?

   • Cucu Catalin says:

    Nu gresesti, depinde de la dispozitiv la dispozitiv.
    Depinde foarte mult pe ce copiezi fisierele, depinde si de viteza dispozitivului respectiv, nu doar a calculatorului, in cazul tau, ce fel de card era, card de mobil, ai conectat mobilul la pc sau cum? Ei bine daca ai conectat mobilul la pc e normal ca viteza sa fie asa apropiata cu windows explorer. Iar viteza la care de asteptai tu nu stiu daca poate fi atinsa de program, eu am copiat cu 13.5-17 MB/s pe un stick.

 5. McJohn says:

  Am scos cardul din tableta , l-am băgat într-un stick , am tras filmele apoi l-am băgat înapoi .
  Telefonul .. am o praștie de telefon . (anul acesta am mers la copacul lăudat cu sacul) Mi-am luat un HTC Explorer . Am luat un telefon asa slăbuț prin 2004 , îl mai folosesc și acum . Este un Nokia 6020 . Un telefon loial . Inca ma mai tine bateria 7-9 zile. Îndată ce găsesc unul mai bun vreau sa-l schimb (pe HTC)!

%d bloggers like this: