RSS

SeaMonkey 2.13

12 Oct

Browser (Windows XP)SeaMonkey este o suita de internet gratuita, bazata pe platforma Mozilla aceeași ca și cea mai recentă versiune Firefox, care oferă cele mai recente evoluții în domeniul tehnologiilor web, cum ar fi HTML5, accelerarea hardware si viteza îmbunătățită JavaScriptCaracteristici:  JavaScript a fost îmbunătățit prin colectarea gunoiului incremental.

  • Sync vă permite să păstrați istoricul de navigare, parole, semne de carte, preferințele și filele în sincronizare între diferite dispozitive (calculatoare), într-un mod securizat.
  • Navigarea cu file vă oferă o modalitate mai bună de a naviga pe net
  • Sesiunea de restaurare aduce înapoi toate ferestrele deschise și filele atunci cand Firefox se blochează și, dacă doriți chiar și atunci când închideți și redeschideți browser-ul sau reporniți computerul.
  • Manager de date servește ca o interfață de administrare centrală pentru toate tipurile de site-uri specifice, inclusiv cookie-uri. Blocare a ferestrelor pop-up vă permite să navigați pe Web fără întrerupere din anunțurile enervante.DOM Inspector vă permite să explorati în structura documentului de pagini web, add-on-uri sau chiar Firefox în sine  inclusiv obiecte JavaScript și CSS.

    JavaScript Debugger (“Venkman”) vă permite să depanați cod JavaScript pe site-uri web. Controalele junk mail.

    Descarcare de aici

 
Comments Off on SeaMonkey 2.13

Posted by on October 12, 2012 in Programe gratuite

 

Tags: , , , , ,

Comments are closed.

 
%d bloggers like this: