RSS

AutoCorect – Editor text gratuit!

03 Oct

AutoCorect este acum un editor de texte în adevăratul sens al cuvântului, putând crea sau edita profesional cele mai importante formate de fişiere existente. Dispune de o gamă variată de funcţionalităţi care vă permit formatarea documentului la nivel de paragraf şi/sau caracter. Introducerea tabelelor şi a imaginilor este foarte simplu de efectuat. AutoCorect asigură pe lângă operaţiile clasice de prelucrare a textelor şi corecţii ortografice, corecţia punctuaţiei, îmbogăţirea cuvintelelor cu diacritice manual şi/sau automat, suport pentru Ortografie şi Punctuaţie, DEX, etc.. Programul este foarte accesibil, chiar şi pentru aceia care au o experienţă redusă în folosirea calculatoarelor.

Aplicaţia îşi bazează înlocuirea şi aplicarea de diacritice pe o selecţie de cuvinte şi expresii aflate într-o structură de dicţionare (cca. 1.310.000 de cuvinte şi 7.400.000 de expresii, prin încrucişare logică mai rezultă încă 2 miliarde de expresii), punctuaţia pe o serie de algoritmi iar ortografierea, care este o opţiune semi-automată, pe capacitatea dvs. de analizare a unui cuvânt extras dintr-o frază, considerat posibil greşit de către aplicaţie şi înlocuirea lui cu altul selectabil dintr-o listă de cuvinte sugestii.

Funcţionalităţi:
Adăugare diacritice;
Scoatere diacritice;
Corecţie punctuaţie;
Suport punctuaţie;
Ortografiere;
Suport Ortografiere;
Înlocuire multiplă în mod avansat;
Monitorizare clipboard;
DEX (dicţionar explicativ al limbii române);
Export în format HTML;
Import documente MS Word;
etc….

Descarcă AutoCorect! 

 
1 Comment

Posted by on October 3, 2012 in Programe gratuite

 

One response to “AutoCorect – Editor text gratuit!

  1. HomeUser

    October 4, 2012 at 2:26 pm

    Un editor de text foarte bun, mai ales ca este făcut in România. Pentru un utilizator mediu, sau de casa, este mult mai potrivit decât word-ul de la Microsoft. Cu toate ca programul se poate folosi cu eficienta sporita si in firme. Very Well Made in România.

     
 
%d bloggers like this: