AutoCorect – Editor text gratuit!


AutoCorect este acum un editor de texte în adevăratul sens al cuvântului, putând crea sau edita profesional cele mai importante formate de fişiere existente. Dispune de o gamă variată de funcţionalităţi care vă permit formatarea documentului la nivel de paragraf şi/sau caracter. Introducerea tabelelor şi a imaginilor este foarte simplu de efectuat. AutoCorect asigură pe lângă operaţiile clasice de prelucrare a textelor şi corecţii ortografice, corecţia punctuaţiei, îmbogăţirea cuvintelelor cu diacritice manual şi/sau automat, suport pentru Ortografie şi Punctuaţie, DEX, etc.. Programul este foarte accesibil, chiar şi pentru aceia care au o experienţă redusă în folosirea calculatoarelor.

Aplicaţia îşi bazează înlocuirea şi aplicarea de diacritice pe o selecţie de cuvinte şi expresii aflate într-o structură de dicţionare (cca. 1.310.000 de cuvinte şi 7.400.000 de expresii, prin încrucişare logică mai rezultă încă 2 miliarde de expresii), punctuaţia pe o serie de algoritmi iar ortografierea, care este o opţiune semi-automată, pe capacitatea dvs. de analizare a unui cuvânt extras dintr-o frază, considerat posibil greşit de către aplicaţie şi înlocuirea lui cu altul selectabil dintr-o listă de cuvinte sugestii.

Funcţionalităţi:
Adăugare diacritice;
Scoatere diacritice;
Corecţie punctuaţie;
Suport punctuaţie;
Ortografiere;
Suport Ortografiere;
Înlocuire multiplă în mod avansat;
Monitorizare clipboard;
DEX (dicţionar explicativ al limbii române);
Export în format HTML;
Import documente MS Word;
etc….

Descarcă AutoCorect! 

One Response to AutoCorect – Editor text gratuit!

  1. HomeUser says:

    Un editor de text foarte bun, mai ales ca este făcut in România. Pentru un utilizator mediu, sau de casa, este mult mai potrivit decât word-ul de la Microsoft. Cu toate ca programul se poate folosi cu eficienta sporita si in firme. Very Well Made in România.

%d bloggers like this: