RSS

Escrocherie cu chei de înregistrare false vizează fanii Counter Strike

31 Aug

Escrocii cibernetici ademenesc fanii Counter Strike cu 500 de chei de înregistrare presupus gratuite, prin intermediul unei clone a site-ului Gamekeyz Bitdefender, liderul pieţei locale de soluţii antivirus, informează asupra unei tentative de fraudă având ca țintă fanii jocului Counter Strike.

Ultima versiune a celui mai popular joc de acțiune online, Counter Strike – Global Offensive, lansată săptămâna trecută de Valve Corporation, a şi atras atenția escrocilor.
Datele personale vizate de escroci sunt: nume, adresă, număr de telefon, email și furnizorul de servicii de telefonie, informații sensibile, care cel mai probabil vor fi utilizate pentru înscrierea victimei la un serviciu pe care utilizatorul nu l-a solicitat, dar şi în alte tipuri de escrocherii sau atacuri de phishing. Escrocii localizează geografic IP-ul pentru a personaliza mesajele trimise și pentru a le face mai credibile, întrucât abordează consumatorii în limba lor maternă. Comunicat de presa aici

 
1 Comment

Posted by on August 31, 2012 in Stiri IT

 

One response to “Escrocherie cu chei de înregistrare false vizează fanii Counter Strike

  1. Antonia

    September 1, 2012 at 9:54 am

    Adevarul este ca majoritatea celor de se joaca acest joc, sunt ceva zgarciti, fara prea multa rautate nu pot decat sa spun ca isi merita soarta!

     
 
%d bloggers like this: