Escrocherie cu chei de înregistrare false vizează fanii Counter Strike


Escrocii cibernetici ademenesc fanii Counter Strike cu 500 de chei de înregistrare presupus gratuite, prin intermediul unei clone a site-ului Gamekeyz Bitdefender, liderul pieţei locale de soluţii antivirus, informează asupra unei tentative de fraudă având ca țintă fanii jocului Counter Strike.

Ultima versiune a celui mai popular joc de acțiune online, Counter Strike – Global Offensive, lansată săptămâna trecută de Valve Corporation, a şi atras atenția escrocilor.
Datele personale vizate de escroci sunt: nume, adresă, număr de telefon, email și furnizorul de servicii de telefonie, informații sensibile, care cel mai probabil vor fi utilizate pentru înscrierea victimei la un serviciu pe care utilizatorul nu l-a solicitat, dar şi în alte tipuri de escrocherii sau atacuri de phishing. Escrocii localizează geografic IP-ul pentru a personaliza mesajele trimise și pentru a le face mai credibile, întrucât abordează consumatorii în limba lor maternă. Comunicat de presa aici

One Response to Escrocherie cu chei de înregistrare false vizează fanii Counter Strike

  1. Antonia says:

    Adevarul este ca majoritatea celor de se joaca acest joc, sunt ceva zgarciti, fara prea multa rautate nu pot decat sa spun ca isi merita soarta!

%d bloggers like this: