RSS

Bitdefender lansează generația de produse 2013 în România

24 Jul

Bitdefender, liderul pieței locale de soluții antivirus, anunță lansarea în România a generației de produse 2013, ce extinde protecția utilizatorului dincolo de mediul virtual și adaugă un întreg arsenal de noi funcționalități celui mai premiat sistem de securitate, Bitdefender 2012.[…]

 

Bitdefender 2013 asigură un mediu steril pentru efectuarea tranzacțiilor online cu Safepay, protejează copiii la accesul pe internet cu sistemul Parental Control și facilitează recuperarea terminalelor mobile în caz de furt cu modulul Anti-Theft.

Safepay este un browser securizat conceput special pentru siguranța și confidențialitatea operațiunilor bancare online. Acesta se activează automat atunci când utilizatorul accesează contul bancar printr-o rețea wireless și creează o conexiune de nepenetrat, prin intermediul unei tehnologii de tip hotspot. Include, de asemenea, o tastatură virtuală, astfel că niciun atacator nu va putea intercepta ceea ce tastează utilizatorul.

Modulul Anti-Theft asigură controlul terminalelor mobile chiar și atunci când acestea sunt pierdute sau furate, permițând blocarea, ștergerea conținutului sau chiar localizarea lor prin intermediul oricărui alt dispozitiv conectat la internet.

Cu aplicația Parental Control părinții pot monitoriza activitatea copiilor online – chiar și pe Facebook – restricționând accesul web în funcție de ore sau de alți parametrii setați de utilizator.

Noua variantă a celui mai bun antivirus din lume, conform testărilor AV-Test, este compatibilă cu Windows 8.

Lansat cu o lună în urmă pe piețele internaționale, Bitdefender 2013 a luat deja două distincții foarte importante în industria de securitate: “Editor’s Choice” acordat de PC Mag pentru Bitdefender Antivirus Plus 2013, respectiv “GoldAward” de la TopTenREVIEWS care a plasat produsul românesc pe locul întâi în urma testelor efectuate pe 25 de produse de securitate.

Suita Bitdefender 2013, ce cuprinde Antivirus Plus, Internet Security și Total Security, este disponibilă din 24 iulie, în format electronic, la toți partenerii autorizați și pe site-ul http://www.bitdefender.ro/, iar de la sfârșitul lunii august produsul va fi comercializat în format de retail și în magazinele de profil.

 
2 Comments

Posted by on July 24, 2012 in Stiri IT

 

Tags: , , , , , ,

2 responses to “Bitdefender lansează generația de produse 2013 în România

 1. Aleena

  July 25, 2012 at 2:35 am

  Cam tarziu, e asa de neplacut sa vezi ca un produs se lanseaza peste abia 6 luni, sau mai rau peste 2 ani, stati atata timp sa il astepti…

   
 2. TotPe.Ro

  August 6, 2012 at 8:51 pm

  Pentru a vedea cat de bun este acest antivirus… puteti vedea pe link-ul urmator destule bug-uri (vulnerabilitati) rusinoase gasite intr-un astfel de antivirus:
  http://www.youtube.com/playlist?list=PL56EA9A37641897EC&feature=view_all

   
 
%d bloggers like this: