Concurs: Castiga o licenta Bitdefender Internet Security 2012


Programe4incepatori.wordpress.com impreuna cu echipa Bitdefender, organizam un concurs in care oferim ca premiu o licenta Bitdefender Internet Security 2012 valabila un an pentru un singur utilizator. Ca sa castigati licenta va trebui sa postati un raspuns la aceasta intrebare:

Ce program antivirus folositi si ce ati modifica la el?

Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti miercuri. Succes !

Advertisements

11 Responses to Concurs: Castiga o licenta Bitdefender Internet Security 2012

 1. niky74 says:

  Folosesc Bitdefender Internet Security trial, este unul din cei mai buni antivirusi comerciali, personal a-si modifica interfata( negru este o culoare rece, verde la fel) dar in primul rand consumul de resurse l-as diminua.

 2. motroc romeo says:

  Momentan folosesc panda cloud free.As introduce un firewall pe lîngă antivirus si eventual un fel de link scanner ca,în avg sau web reputation de la avast.As mai introduce si o functie pt. scanarea calculatorului la cerere,programată la o anumita zi si o anumita oră.

 3. costel says:

  Folosesc bitdefender free , ceia ce asi schimba la versiunea cu plata e consumul de resurse , in rest multumit.

 4. anusca ioana says:

  pe zi ce trece sunt tot mai multumita si incantata de acesta suita si nu se putea sa nu folosesc si celelalte utilitare cum ar fi USB Immunizer si free scaner. pe masura ce sunt nemultumita de ceva imediat in versiunea urmatoare este schimbat. felicitari pentru munca depusa si tinetio tot asa.

  Ps. sunt mandra ca este un produs Made in Romania.

 5. NICOLAE says:

  KASPERSKY – DOAR PRETUL

 6. geomorfolog says:

  avira as modifica rata de detectie si de devirusare

 7. Ia Pepe says:

  Folosesc Kaspersky Internet Security 12.0.0.374. La toate antivirusurile problema comuna este consumul de resurse mare.

 8. Dodo Modo says:

  Folosesc AVG Free Edition 2012.0.2180 . La produsele cu licenta ar fi pretul pa care nu si-l permit toti.

 9. Deny says:

  Folosesc Kaspersky Internet Security 2012! Sunt foarte mulțumit de el, dar așa cum a mai spus-o și @laPepe mai sus un inconvenient ar fi consumul ridicat de resurse (memorie ram și procesor).

 10. Ovidiu says:

  De câțiva ani buni folosesc Avast Free și nu cred că o să mă despart prea curând de el.
  Am încercat în urmă cu câțiva ani să folosesc BitDefender, dar n-am reușit să-l păstrez prea mult. Era extrem de enervant, la orice instalare, modificare, pericol, etc., BitDefender asalta utilizatorul cu zeci de avertismente pe care utilizatorul ori nu le pricepea (ex. modificări de regiștrii), ori nu-l interesa despre ele pentru că era destul de ilogic să apară (pentru ca un browser nou instalat să aibă acces la internet trebuia acceptate în medie 5 avertizări ale BitDefender – numărul avertizărilor depindea de la browser la browser).
  Dar, asta era acum câțiva ani. Sper că acum BitDefender s-a maturizat în privințele mai sus enunțate.
  În privința protecției și a ratei de detecție n-am nici un comentariu, BitDefender întotdeauna s-a clasat în vârful piramidei.

%d bloggers like this: