RSS

Bitdefender lansează sistemul independent de control parental

11 Jun

O veste foarte buna pentru parinti , Bitdefender, liderul pieţei locale de soluţii antivirus, a lansat spre testare publică varianta beta a noului sistem independent de control parental ce conține un modul pentru telefoanele mobile și tabletele cu Android și o aplicație de control pentru rețeaua de socializare Facebook.[…]

Soluția independentă Bitdefender Parental Control oferă de asemenea, funcția de supraveghere a activității pe rețelele sociale prin care părinții pot identifica profilul copilului și îl pot supraveghea fără să fie nevoie să facă parte din lista lui de prieteni.

De asemeni parintii  vor primi rapoarte detaliate despre prietenii copilului, comentariile, postările, fotografiile sau interesele vizibile pe profilurile rețelelor sociale.

’’Sistemul de control parental este blindat cu funcții interesante care îi ajută pe părinți să gestioneze pericolele la care sunt expuși copiii lor în mediul online. Cel mai important aspect este că aceast software monitorizează și nu blochează, promovând o comunicare onestă între părinți și copii’’, spune Mihaela Masdrag, Product Manager, Bitdefender.

Astfel, copilul trebuie să accepte aplicația de control în rețelele de socializare atunci când intră în cont, iar părintele este notificat atunci când copilul o dezinstalează. O comunicare onestă sau citirea secțiunii Despre a aplicației îl informează pe copil că este monitorizat.

De asemenea, soluția Bitdefender parental Control instalată pe calculatoarele ce rulează Windows permite urmărirea întregului trafic web, a aplicațiilor accesate și instalate, a contactelor cu care copilul vorbește pe programele de Instant Messaging.

Sistemul de control parental poate bloca accesarea unor site-uri formând liste blocate de adrese web sau liste de cuvinte cheie blocate în căutările online sau în conversațiile pe programele de messaging. Aveti ocazia sa castigati  o licenta Bitdefender Total Security 2013 pe  6 luni.

Modulul independent Bitdefender Parental Control este disponibil pentru testare în variantă beta la:  http://www.bitdefender.com/media/html/parental-control/

 
Comments Off on Bitdefender lansează sistemul independent de control parental

Posted by on June 11, 2012 in Stiri IT

 

Tags: ,

Comments are closed.

 
%d bloggers like this: