RSS

ESET NOD 32- Gratuit 6 luni

06 Jun

Eset nod 32 este o solutie antivirus foarte buna pe care o  puteti avea gratuit  timp de 6 luni. Programul blochează cu succes ameninţările de care va loviti zilnic pe Internet . […]ESET NOD32 Antivirus încorporează tehnologii de detecţie avansate şi caracteristici de securitate livrate direct de către laboratoarele de dezvoltare ESET pentru a garanta protecţia de care aveţi nevoie.Caracteristici :

Scanarea Cloud-Powered utilizează în timp real fluxuri de informaţii din cloud referitoare la ameninţările potenţiale pentru un nivel continuu de protecţie şi o scanare mai rapidă.
-Control avansat al mediilor de stocare portabile ce blochează intruziunea ameninţărilor în sistem prin intermediul mediilor de stocare, solicitând automat scanarea memoriilor USB, a CD-urilor şi a DVD-urilor.

-Mod Gamer ;
-Configurări avansate –  configurări avansate reproiectat pentru o navigare mai intuitivă şi mai uşoară.
-Mod laptop pentru salvarea energiei din baterie;
-Funcţionalitate avansată HIPS – aceasta funcţie este dedicate power user-ilor; acum puteţi controla comportamentul sistemului în mare detaliu şi puteţi specifica reguli pentru regiştrii de sistem, pentru programele şi procesele active, putând astfel ajusta fin configuraţia de securitate.
-Procedură de start-up optimizată – nu mai trebuie să aşteptaţi pentru ca baza de semnături virale să se descarce .

 Ca sa beneficiati de licenta 6 luni clic aici  . Detalii produs clic aici

 
7 Comments

Posted by on June 6, 2012 in Promotii

 

Tags:

7 responses to “ESET NOD 32- Gratuit 6 luni

 1. madsparow

  June 6, 2012 at 12:59 pm

  cea mai tare super oferta. pe bune, ma asteptam la mai mult profesionalism din partea voastra.

  Not Found, Error 404

  The page you are looking for no longer exists. Perhaps you can return back to the site’s homepage and see if you can find what you are looking for.

   
  • Admin (programe4incepatori)

   June 6, 2012 at 2:55 pm

   Imi cer scuze am modificat, acum merge ,nu e cazul sa sari la gatul meu se mai intampla sa gresesc din cauza ca nu prea mai am timp. Inca o data imi cer scuze.

    
   • madsparow

    June 6, 2012 at 3:10 pm

    lipsa de timp nu este o scuza. ori faci ceva cap coada ori nu te mai faci acel lucru. tipic romanesc lasa ma ca merge si asa

     
   • Admin (programe4incepatori)

    June 6, 2012 at 3:20 pm

    Auzi daca esti asa perfectionist ia vino si posteaza si tu articole.Daca vrei te fac colaborator.

     
   • madsparow

    June 6, 2012 at 3:53 pm

    nu sunt un perfectionist si dupa parerea mea nimeni nu este perfect doar ca imi place ca atunci cand ma apuc de o treaba sa o duc pana la capat si cu cat mai putine sau deloc abateri greselii etc. ideeal ar fi ca atunci cand gresim si ni se semnaleaza acest lucru sa cerem scuze sa reparam greseala si sa incercam pe viitor sa fim mai atenti. da dc nu am putea incerca o colaborare mai ales ca si eu activez in domeniu.

     
   • Admin (programe4incepatori)

    June 6, 2012 at 4:00 pm

    Da asa e, pe viitor o sa fiu mai atenta.As vrea sa discut cu tine pe chat in legatura cu colaborarea, daca esti de acord intra pe chat live .

     
   • Admin (programe4incepatori)

    June 6, 2012 at 4:04 pm

    Vezi in partea dreapta ai Chat live.

     
 
%d bloggers like this: