ESET NOD 32- Gratuit 6 luni


Eset nod 32 este o solutie antivirus foarte buna pe care o  puteti avea gratuit  timp de 6 luni. Programul blochează cu succes ameninţările de care va loviti zilnic pe Internet . […]ESET NOD32 Antivirus încorporează tehnologii de detecţie avansate şi caracteristici de securitate livrate direct de către laboratoarele de dezvoltare ESET pentru a garanta protecţia de care aveţi nevoie.Caracteristici :

Scanarea Cloud-Powered utilizează în timp real fluxuri de informaţii din cloud referitoare la ameninţările potenţiale pentru un nivel continuu de protecţie şi o scanare mai rapidă.
-Control avansat al mediilor de stocare portabile ce blochează intruziunea ameninţărilor în sistem prin intermediul mediilor de stocare, solicitând automat scanarea memoriilor USB, a CD-urilor şi a DVD-urilor.

-Mod Gamer ;
-Configurări avansate –  configurări avansate reproiectat pentru o navigare mai intuitivă şi mai uşoară.
-Mod laptop pentru salvarea energiei din baterie;
-Funcţionalitate avansată HIPS – aceasta funcţie este dedicate power user-ilor; acum puteţi controla comportamentul sistemului în mare detaliu şi puteţi specifica reguli pentru regiştrii de sistem, pentru programele şi procesele active, putând astfel ajusta fin configuraţia de securitate.
-Procedură de start-up optimizată – nu mai trebuie să aşteptaţi pentru ca baza de semnături virale să se descarce .

 Ca sa beneficiati de licenta 6 luni clic aici  . Detalii produs clic aici

7 Responses to ESET NOD 32- Gratuit 6 luni

  1. madsparow says:

    cea mai tare super oferta. pe bune, ma asteptam la mai mult profesionalism din partea voastra.

    Not Found, Error 404

    The page you are looking for no longer exists. Perhaps you can return back to the site’s homepage and see if you can find what you are looking for.

%d bloggers like this: