RSS

De la 1 martie, GOOGLE va şti tot ce faci.

27 Feb

În mai puţin de o săptămână, Google va aplica schimbările controversate ale politicii sale de confidenţialitate care vor permite companiei să obţină, să stocheze şi să folosească informaţii personale despre utilizatori. Prin aceste modificări, Google va putea realiza un profil extrem de detaliat al utilizatorilor, pornind de la vârstă, sex şi oraşul în care locuiesc. Aceste schimbări vor permite gigantului să combine toate informaţiile pe care le deţine despre utilizatorii săi.

Singurul lucru pe care îl mai puteţi face înainte de 1 martie este să vă ştergeţi istoria de căutări din Google. Astfel veţi fi monitorizat numai după această dată. Pentru a vă elimina istoricul virtual trebuie să urmaţi trei paşi simpli.

Pentru aţi putea şterge istoricul căutărilor pe Google este necesar să ai un cont. După ce intri în setările contului tău, în stânga jos ai posibilitatea de a şterge profilul, istoria căutărilor şi de a-ţi administra setările contului. Selectăm pur şi simplu ce căutări dorim să ştergem din istoria căutărilor noastre şi apăsăm remove.

După ştergerea istoricului web, mai există totuşi o modalitate prin care aţi putea fi monitorizat de Google.

Dacă nu aveţi cont pe Google asta nu inseamna ca aţi scăpat de monitorizare. Chiar dacă nu sunteţi logat, fie pentru că nu aveţi cont, fie pentru că nu aţi dorit să vă faceţi unul căutările dumneavoastră vor fi în continuare monitorizate prin IP-ul calculatorului.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/google-politicile-de-securitate-ce-se-schimba-de-la-1-martie_917269.html#ixzz1naBpDaV8

 
1 Comment

Posted by on February 27, 2012 in Stiri IT

 

One response to “De la 1 martie, GOOGLE va şti tot ce faci.

  1. SoriN

    February 27, 2012 at 3:20 pm

    Eu am cont google şi toate setările inclusiv modalitatea de a şterge istoricul şi alte politici de confidenţialitate le-am primit de la ei (google) , cu sfatul să şterg istoricul şi să nu îl păstrez pe mai departe decât dacă fac căutări ne-interesante pentru cei ce vor încerca vreodată să îmi urmărească activitatea . În prezent am istoricul dezactivat , fapt ce nu îmi conferă confidenţialitate , sunt sigur de asta . Tot timpul vor exista metode de a fi urmărit , tot timpul vom găsi şi noi metode de a fi anonimi .

     
 
%d bloggers like this: