RSS

Al doilea mesaj de la Anonymous catre romani

28 Jan

Al doilea mesaj de la Anonymous catre romani care ii avertizeaza de pericolul care il reprezinta ACTA si spun ca este primul pas catre dictatura fascista care se instaleaza foarte repede si usor in lume. Ei spun ca: Anonymous nu este un grup, nu este o organizatie. Anonymous suntem toti cei care folosim internetul. Suntem oameni de pe internet care lupta contra sclavismului economic si monetar . Deasemeni ei spun ca sunt alaturi de romani si ii sfatuiesc sa caute pe Google informatii despre ACTA. Va invit sa vizionati videoclipul ca sa aflati ma multe. Ca sa scapam de ACTA  si alte detalii clic aici

 
6 Comments

Posted by on January 28, 2012 in Stiri IT

 

Tags: , , , , , , ,

6 responses to “Al doilea mesaj de la Anonymous catre romani

 1. Ovidiu

  January 28, 2012 at 6:31 am

  Toți zic că-s organizație, dar nu zic de care. Organizație underground, cam ca hackerii. Când o să se organizeze ca Greenpeace, spre exemplu, o să-i cred. Până atunci sunt doar niște șoareci rebeli care știu să facă un video mișto.
  ACTA, în forma actuală, e un lucru bun. Că o să fie interpretată, implementată și aplicată aiurea e altă poveste.

   
 2. Iulia (programe4incepatori)

  January 28, 2012 at 6:38 am

  Eu tot nu sunt de acord cu asta si sigur o sa fie implementata si aplicata aiurea, tipic romanesc, plus ca nu suntem o tara comunista ( teoretic).

   
 3. scarbit

  February 2, 2012 at 11:33 am

  da-o dracului de democratie capitalista,…..sa vina anarhia, si sa terminam odata pentru totdeauna cu capilalismul asta infect. ACTA nu este decat un instrument pentru instaurarea sclavagismului modern.

   
 4. scarbit

  February 2, 2012 at 11:35 am

  sterge dracului mesajul de anterior, daca tot cenzurezi….

   
 
%d bloggers like this: