Windows 8 ajunge pe PC-uri in octombrie


Unul dintre oficialii Microsoft a anuntat ca gigantul software va incerca sa respecte termenul de trei ani dintre[….] lansarile de Windows. Astfel, Windows 8 ar trebui sa ajunga pe PC-urile consumatorilor in luna octombrie a acestui an.

Janelle Poole, Director al Windows Business Group, a declarat ca luna octombrie este o “data” pe care jurnalistii si publicul ar trebui sa o ia in calcul pentru lansarea urmatorului sistem de operare al companie, scriePCWorld.

“Respectam termenele pe care le folosim pentru lansarile de Windows. In general nu vorbim despre date concrete si nu vom incalca aceasta regula. Doar ca, daca respectam termenele, inseamna ca utilizatorii vor avea la dispozitie, la sfarsitului lunii februarie, o versiune consumer preview“, a mai adaugat oficialul Microsoft.

Incepand cu Windows Vista, Microsoft a promis ca va lansa o noua versiune de Windows o data la trei ani. In octombrie anul acesta se fac trei ani de la lansarea Windows 7.

Windows 8 este considerat de multi analisti si chiar si de Steve Ballmer cel mai mare pariu pe care l-a facut compania de la lansarea pe piata a sistemului de operare.

Windows 8 ar putea fi cu adevarat un OS revolutionar prin conceptul multiplatforma la care lucreaza dezvoltatorii companiei, dar exista si riscul ca multi fani ai Windows sa considere schimbarile implementate in sistem mult prea radicale.Sursa Hit.ro

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this: