RSS

Process Lasso Pro 5.1-FREE

05 Jan
Process Lasso Pro 5.1-FREE

Process Lasso nu este doar un alt talk manager; este o utilitate de optimizare şi automatizare a proceselor.Una dintre cele mai cunoscute caracteristici ale procesului de optimizare Lasso[…] constă în tehnologia numită ProBalance (Process Balance) care va îmbunătăţii viteza de răspuns şi stabilitatea computerului dvs.

Prin designul său, Windows permite programelor să monopolizeze procesorul de cele mai multe ori incontrolabil  – ceea ce duce la întârzieri în funcţionare. Inteligenţa ProBalance ajustează priorităţile programelor care rulează, astfel că programele care rulează necorespunzător să nu aibă un impact negativ asupra vitezei de răspuns a computerului dvs. Şi face asta nu prin creşterea priorităţilor proceselor, ci prin încetinirea temporară a priorităţilor programelor ce rulează în fundal, programe ce ar putea interfera cu sarcinile din prim plan.

Una dintre noile caracteristici ale programului se numeşte Energy Saver. Această funcţie blochează Power Profile atunci când nu folosiţi computerul pentru câteva secunde. Astfel, puteţi folosi profilul High Performance, dar să economisiţi energia atunci când nu folosiţi activ computerul.

Mai mult, Process Lasso oferă o varietate de modalități prin care puteți prelua complet controlul automat în ceea ce privește alocarea resurselor procesorului pentru programele ce rulează. Puteţi întrepinde o gamă largă de operaţii sau puteţi aplica setările dorite de fiecare dată când un proces este iniţiat.Descarcare aici

 
Comments Off on Process Lasso Pro 5.1-FREE

Posted by on January 5, 2012 in Promotii

 

Tags: , , , , , , ,

Comments are closed.

 
%d bloggers like this: