RSS

Ashampoo Burning Studio Elements 2012-FREE

22 Dec
Ashampoo Burning Studio Elements 2012-FREE

Ashampoo Burning Studio Elements 10 este o alternativa buna si gratuita la programul Nero pe care eu il folosesc .Programul inscrie [..]discuri,repara CD-uri,puteti creea DVD-uri de inalta calitate, creeaza coperte pentru CD-uri si DVD-uri si deasemeni face CD-uri bootabile,ISO etc. Programul are o interfata simpla nu complicata ca Nero si nu cred ca mai are nevoie de prezentare . Programul poate fi descarcat de aici

 
8 Comments

Posted by on December 22, 2011 in Promotii

 

Tags: , , , , , , ,

8 responses to “Ashampoo Burning Studio Elements 2012-FREE

 1. cristi

  December 22, 2011 at 3:53 pm

  aşa, şi de unde se descarcă de pe pagina aia? că nu suntem toţi poligloţi! deocamdată..
  mersi.

   
 2. SoriN

  December 22, 2011 at 8:22 pm

  Mulţam de pont .
  Am versiunea 7 şi sunt foarte mulţumit . Nu ştiu nici fir de germană dar am dedus că este versiunea full pe care ei o oferă gratis în spiritul sărbătorilor . Nu ?
  Mai greu mi-a fost până să îl găsesc pentru download . Este cadoul nr 22 . Aşa că l-am luat , fapt pentru care îţi mai mulţumesc încă o dată .

   
 3. SoriN

  December 22, 2011 at 9:53 pm

  Am reusit sa îl instalez l-am şi probat , merge strună .
  Cam complicat cu germana dar ca să inteleg cum il pot activa am tradus cu google in engleza căci în română nici pomeneală să înţeleg ce zice acolo . În engleză traduce foarte bine . Ce chestie , şi a doua limbă oficiala la microsoft ar fi româna , dar traducerile softurilor , chiar şi aplicaţiile traducatoare fac o traducere aproximativă , mai mult greşită decât corectă .

   
 4. cristi

  December 23, 2011 at 4:01 pm

  @soriN: mă aşteptam ca măcar tu să fii mai explicit!

   
 
%d bloggers like this: