Facebook-Setari secrete pentru a trece la noul profil


În ultima perioadă s-a vorbit intens despre schimbările pe care reţeaua de socializare Facebook urmează să le sufere, însă cu ocazia Conferinţei F8[…]de ieri s-a pus capăt misterului. Deşi tehnic noul profil nu este încă disponibil, există câteva trucuri descoperite de cei de la Tech Crunch prin care îl poţi încerca.

Iată paşii pe care trebuie să-i urmezi:

1. Du-te la homepage-ul propriu şi adaugă aplicaţia Developer, tastând “Developer” în bara de căutare. Click pe primul rezultat.

2. Click pe butonul “Create new app.” din partea dreapta (şi nu îţi face griji, pentru că nimeni nu va putea vedea sau utiliza aplicaţia ta)

3. După ce i-ai oferit noii aplicaţii un nume şi un namespace, apasă click pe “Open Graph”  şi apoi încă o dată pe link-ul  “Get Started using open graph”

4.  Completează spaţiile libere ca în imaginea de mai jos şi apoi click pe “Get Started”

5. Schimbă câteva setări implicite – reţine faptul că doar tu vei putea vedea şi folosi aplicaţia atât timp cât nu o vei urca în directoarele publice

6. Aşteaptă 2-3 minute

7. După ce ai salvat noua aplicaţie, ar trebui ca pe homepage să găseşti o invitaţie de a testa noul profil Timeline. Click pe “Get it now”

8. Îţi va oferi un preview asupra modului în care arată, iar dacă eşti sigur că vrei să-l încerci apasă pe butonul Publish now

9. Acum trebuie doar să-l personalizezi. Sursa Money.ro

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this: