RSS

Cei mai buni 10 antivirusi pentru Windows

03 Sep

Daca sunteti utilizatori ai  Windows si nu va puteti decide ce antivirus sa instalati , iata un top mai jos:

10. Panda Antivirus Pro 2011  

Panda Antivirus Pro 2011 oferă una din cele mai eficiente protecţii. Instalaţi-l şi uitaţi de viruşi, spyware, rootkit-uri, hackeri şi fraudeonline. Cu ajutorul său poţi chat-ui, împărţi poze şi video, poţi face cumpărături online şi răsfoi internetul în deplină siguranţă.

9. Avira AntiVirus

Avira Premium este un antivirus foarte apreciat de internauţi. Pune la dispoziţia clienţilor săi o tehnologie ce permite îndepărtarea şi eliminarea viruşilor înainte ca aceştia să ajungă la tine şi computerul tău. Avira AntiVirus  este un software uşor de utilizat şi de instalat ce oferă protecţie antispyware, protecţie antiphishing, protecţie AntiRootkit şi MailGuard.

8. ESET NOD32 Antivirus 4  

ESET NOD 32 este extrem de rapid şi eficient şi funcţionează în background fără a vă deranja în vreun fel activitatea. Pentru că utilizează doar 60 MB de memorie, acesta permite economisirea de energie a bateriei, fiind o variantă foarte bună şi pentru PC-urile portabile. Cu ajutorul acestuia puteţi fi convinşi că sunteţi protejaţi împotriva unei game largi de atacuri, inclusiv web-access, protocol de filtrare, etc.

7. Avast Pro Antivirus 6 

Avast foloseşte tehnica de virtualizare completă pentru a vă spori protecţia. Avast beneficiază de un boot scanner unic, care reuşeşte să cureţe PC-ul înainte de sistemul de operare Windows. Script Shield-ul detectează scripturi malware ascunse în paginile web şi le împiedică să vă atace calculatorul. Deţine o funcţie AutoSandbox pentru izolarea aplicaţiilor suspicioase, astfel încât să nu poată afecta restul sistemului de operare, scrieMicrosoft Feed.

6. AVG AntiVirus 2011  

AVG AntiVirus 2011 oferă o protecţie în timp real împotriva celor mai sofisticate ameninţări ale lumii digitale. AVG Smart Scanning îşi optimizează perioada de lucru, astfel că atunci când nu esti la calculator începe să acţioneze intens, iar când revii, îşi diminuează activitatea. De asemenea, verifică automat link-urile de pe Facebook şi My Space. AVG Search-Shield plasează rating-uri de siguranţă lângă fiecare link generat de Google.

5. McAfee AntiVirus Plus 

Cu ajutorul acestui antivirus blochează şi elimină orice ameninţare în câteva milisecunde, aşadar puteţi fi siguri de faptul că nu există niciun spaţiu gol în protecţia calculatorului. Acesta detectează, blochează şi elimină viruşi, spyware, adware, rootkit-uri şi bineînţeles hacking. Alte elemente importante: Îndepărtează datele nefolositoare de pe calculator, pentru o performanţă mai bună a calculatorului, şi permite la rândul său adăugarea de rating-uri paginilor web.


4. Norton AntiVirus 2011 

Norton Antivirus 2011 are capacitatea de a vă proteja calculatorul împotriva celor mai noi viruşi spyware, etc. Oferă o protecţie rapidă şi permite comunicarea prin chat şi email, dar şi un transfer de fişiere fără nicio grijă. De asemenea, beneficiază de actualizări regulate, tehnologie SONAR 2 şi nu în ultimul rând permite maparea şi monitorizarea reţelelor.

3. BitDefender Antivirus PRO 2011  

BitDefender Antivirus PRO 2011 detectează şi previne apariţia celor mai periculoşi viruşi şi a activităților dăunătoare, cum ar fi frauda online, programele spion şi furtul online de identitate. Actualizările sale automate o dată pe oră vă asigură securitatea 24/7 fără a încetini activitatea calculatorului sau fără a vă întrerupe în timpul unui joc. QuickScan utilizează tehnologia in-the-cloud pentru a depista virușii, având un impact minim asupra sistemului.

2. Kaspersky Anti-Virus 2011   

Acest antivirus vă oferă protecție în timp real împotriva viruşilor, programelor spyware, troienilor,  rootkit-urilor şi botnet. Lucrează discret, utilizând o scanare inteligentă şi actualizări mici şi frecvente. Protejează identitatea utilizatorului prin modulul Anti Phishing şi prin modulul Virtual Keyboard. iChecker şi iSwift asigură o scanare inteligentă, pentru a nu încărca inutil sistemul de operare.

1. Microsoft Security Essentials  

Potrivit sursei citate, cel mai bun antivirus pentru Windows 7, este Microsoft Security Essentials. Microsoft Security Essentials vă oferă protecție în timp real, ajutându-vă să vă protejați de viruși, de spyware și de alte programe software rău intenționate. Microsoft Security Essentials este un program de la Microsoft ce se descarcă gratuit, este simplu de instalat, uşor de utilizat şi este actualizat automat pentru a proteja computerul cu tehnologie de ultimă oră. Sursa Money.ro

 
2 Comments

Posted by on September 3, 2011 in Stiri IT

 

Tags: , , , , , , ,

2 responses to “Cei mai buni 10 antivirusi pentru Windows

 1. virus2009

  September 3, 2011 at 1:39 pm

  la panda ai fraudeonline si la avira ai Avira Premium est un antivirus , 😉

   
 2. virus2009

  September 3, 2011 at 1:41 pm

  apropo , esti cu 3 ore in urma , pune mataluta si fixeaza zona

   
 
%d bloggers like this: