RSS

Google+ isi obliga utilizatorii sa-si foloseasca numele reale

16 Aug

Nu-ti folosesti numele real, nu poti avea cont pe cea mai noua retea de socializare, Google+.

Rivalul Facebook are reguli stricte in privinta identitatii utilizatorilor. Pe Google+ vor fi interzise pseudonimele, scrie Daily Mail. Odata ce te-ai inscris in reteau de socializare a Google cu un….

 nume care nu iti apartine, administratorii iti dau patru zile sa-ti stergi contul. Daca nu o faci, atunci contul iti este desfiintat automat dupa aceasta perioada.

Saurabh Sharma, managerul de produs din echipa Google+ a facut publice aceste reguli atat pe reteaua de socializare, cat si intr-un filmulet postat pe YouTube.

“Daca vom descoperi ca numele de profil nu respecta politica noastra, va vom oferi o perioada de gratie de 4 zile pentru a va modifica datele cu numele real, inainte de a lua masuri suplimentare. Masuri suplimentare inseamna inchiderea contului dvs. Vi se va permite totusi sa fa transferati datele inainte de inchiderea contului. Pentru mai multe date vizitati Google”, a fost mesajul lui Saurabh Sharma.

Compania si-a motivat decizia de a accepta doar numele reale ale utilizatorilor prin faptul ca vor sa schimbe modul in care oamenii comunica pe web si sa creeze un spatiu si conditii cat mai apropiate de lumea reala.

De altfel, si Facebook sustine eliminarea anonimatului online. Randi Zuckerberg, sora fondatorului retelei de socializare, director de marketing in companie, a sustinut ca utilizarea adevaratei identitati pe Internet ar evita unele comportamente “bizare”. Sursa Ziare.com

 
5 Comments

Posted by on August 16, 2011 in Stiri IT

 

Tags: , , , , , , ,

5 responses to “Google+ isi obliga utilizatorii sa-si foloseasca numele reale

 1. Petru

  August 16, 2011 at 6:10 am

  Eu sunt de acord cu aceasta regula

   
 2. informatii IT

  August 16, 2011 at 11:06 am

  daca nu iti convine nu iti faci cont , cam asta e ideea , oricum eu le vad o perdere de timp , sa casti gura acolo toata ziua , nasol moment a mai ajuns user-ul sa aiba un pc in dotare , trist dar adevarat , oricum nimic nu-i intamplator , ceva se urmareste intr-un final aceste chestii cu astfel de site-uri .

   
 3. Ovidiu

  August 17, 2011 at 3:18 am

  Oare ce-ai vrut să zici?
  E greu cu limba română, nu?

   
 4. virus2009

  August 17, 2011 at 3:38 pm

  foloseste google translate daca nu intelegi , citeste atent , nu te grabi , nu am scris in termeni medicali sa nu intelegi

   
 
%d bloggers like this: