RSS

Aplicatiile gratuite AppStore si Android Market care iti iau bani

01 Aug

In lume, sunt milioane de utilizatori de telefoanecare au pe ele sistemul de operare al Google sau pe cel al Apple si foarte multi dintre acestia sunt atrasi pentru folosirea aplicatiilor de la “magazinele” online ale creatorilor sistemelor de operare. Din pacate, pentru unii din ei, daca o aplicatie este gratuita, nu inseamna ca nu dai bani pentru ea.

Asa ca, daca vreti sa descarcati o aplicatie “gratuita” de pe vreunul dintre magazinele mai sus mentionate interesati-va inainte daca nu va treziti ca platiti gratuitatea, potrivit TG Daily.

Asa zisele magazine de aplicatii “freemium” sunt pline de programe care pot fi descarcate gratuit, dar apoi, dupa ce utilizatorul a prins gustul aplicatiei, este convins sa cumpere bani virtuali sau alte elemente din aplicatie.

Sa spunem ca am putea sa trecem cu vederea faptul ca am ramane lunar fara echivalentul unui dolar sau al unui euro, dar nu este chiar asa cand aceste achizitii se inmultesc pe principiul “felicitari pentru achizitie! Daca vrei urmatorul element te costa 1,99 dolari”.

De fapt, costul mediu pentru o aplicatie “gratuita” de acest tip ajunge la 14 dolari. Toate aceste informatii au fost descoperite de cei de la Flurry Analytics, care au verificat datele de la 3,5 milioane de utilizatori ai iTunes App Store si de la Android Market. Mai multe detalii aici

 
1 Comment

Posted by on August 1, 2011 in Stiri IT

 

Tags: , , , , , , ,

One response to “Aplicatiile gratuite AppStore si Android Market care iti iau bani

  1. aplicatii android

    August 9, 2011 at 11:55 am

    daca exista oameni care sa plateasca, vor exista si astfel de aplicatii