RSS

Windows XP a devenit periculos

25 Jul

Utilizatorii XP se expun şi nivelul atacurilor creşte zilnic. Au loc furturi de date, se

sparg conturi de card, se fură informaţii, a declarat pentru MONEY.r

Tudor Galoş, Windows Business Group Lead la Microsoft România.

„De la lansarea Windows 7 am vândut peste 670.000 de licenţe în România – preinstalate, licenţiere în volum sau pachete – toate licenţe noi, nu upgrade-uri”, a spus Tudor Galoş.

 Potrivit oficialului Microsoft, Windows 7 are în acest moment o cotă de piaţă de 33% pe piaţa din România.Celelalte sisteme de operare ale Microsoft cu cote importante sunt Windows XP şi Windows Vista. Întrebat care va fi argumentul prin care Microsoft îl va convinge pe utiliizator să treacă la noul sistem de operare, Windows 8, despre care s-a spus că va fi lansat la sfârşitul acestui an, Tudor Galoş a spus că soluţia este Windows 7

„Ceea ce dorim să transmitem este că utilizatorul nu trebuie să aştepte Windows 8. Trebuie să treacă pe Windows 7, în primul rând pentru securitate”.Reprezentantul Microsoft a reamintit faptul că Windows XP nu mai beneficiază de suport tehnic din partea companiei. Detalii aici
 
5 Comments

Posted by on July 25, 2011 in Stiri IT

 

Tags: , , , , , , ,

5 responses to “Windows XP a devenit periculos

 1. nexus.bat

  July 25, 2011 at 7:55 am

  Microsoft a decis! Ori se adaptează ori MOARE: Ultima mare schimbare produsă de Microsoft a fost acum 20 de ani, când s-a trecut de la DOS la Windows.
  Windows XP a fost construit pe o structură împrumutată de Windows NT, care fusese realizat de fapt pentru servere. Windows Vista și Windows 7 nu au venit cu nimic nou în esență.
  Ramane intrebarea : Si gaurile de securitate din all windows cui ramana. Cati bani s-au investit in campania publicitara de genul ” Cumparati Windows 7 ca ni se impute marfa in depozit din cauza lui Windows Xp, Nu mai folsiti windows xp pentru-ca este extrem de periculos pentru Microsoft si nu este la fel de colorat, cu floricele, cu super efectul Aero furat si acesta din linux ca si multe alte brizbrizuri. Cumparati, cumparati, minunatul Windows 7.

   
 2. dli

  July 27, 2011 at 10:36 am

  Ce parere aveti vin cu ceva nou sau nu? eu unu is tare curios…

   
 3. Cristi

  July 28, 2011 at 8:40 am

  marketing

   
 
%d bloggers like this: