RSS

Facebook foloseşte programe de recunoaştere facială.

09 Jun

Reteaua de socializare Facebook este acuzata de un expert in tehnologie ca a incalcat intimitatea a milioane de utilizatori folosind o

tehnologie de recunoastere faciala fara a-i informa.Facebook a activat o funcţie care identifică automat oamenii din fotografii fără ştirea acestora. Pe blogul oficial al companiei s-a anunţat că opţiunea a fost extinsă de laStatele Unite ale Americii la majoritea ţărilor, scrie dailymail.co.uk. Opţiunea “Tag Suggestions/Sugestii de etichetare” foloseşte tehnologia recunoaşterii faciale pentru a mări viteza de etichetare a prietenilor şi cunoştinţelor care apar în fotografiile postate pe Facebook. În timp ce în Statele Unite compania a contactat utilizatorii şi i-a informat despre proces cu câteva săptămâni înaintea pornirii aplicaţiei, în Europa acest lucru nu a fost realizat, transmite Mediafax. Deci parerea mea a fost si va ramane ca aceasta retea nu este sigura de loc si sincera sa fiu nici nu o folosesc dar nah… e la moda ce sa zic. Pentru mai multe detalii clic aici.

 
2 Comments

Posted by on June 9, 2011 in Stiri IT

 

Tags: , , , , , ,

2 responses to “Facebook foloseşte programe de recunoaştere facială.

 1. ionas2ionas2

  June 10, 2011 at 8:07 am

  Nu pot sa inteleg nebunia asta pentru Facebook,sincer nu imi pare un serviciu chiara asa de util.Am si eu cont pe Facebook,dar intru odata la dou trei luni.

   
  • programe4incepatori

   June 10, 2011 at 9:03 am

   Deci nici eu nu inteleg si apoi nici nu e sigur.Cred ca lumea nu are ce face.

    
 
%d bloggers like this: