RSS

Panda Cloud Pro -6 LUNI GRATUIT

09 Apr

Panda Cloud Antivirus Pro este un program de securitate foarte bun care se bazeaza pe tehnologia cloud computing (adica aveti instalat antivirusul client care preia informatii de la antivirusul server cand e conectat la internet, astfel costul si consumul de resurse este minim dar eficienta este maxima). Avand o comunitate foarte mare de utilizatori, antivirusul are foarte multe semnaturi ale  virusilor si o detectie foarte buna. Programul va protejeaza de : virusi, troieni, spyware, rootkits, malware, adware, viermi etc. Antivirusul nu consuma mult datorita faptului ca e cloud, nu face  update ( nu va faceti griji, pentru ca e conectat la serverle lor, are acces la ultimele semnaturi ale virusilor).  Ca sa ruleze la capacitatea maxima trebuie sa aveti conexiune la internet permanenta, dar  chiar si in cazul in care nu sunteti conectat la internet tot va va proteja de infectii avand semnaturile virusilor  memorate in local cache din perioada in care a comunicat cu serverele. Ca sa primiti licenta pentru 6 luni trebuie sa intrati aici si sa dati clic pe ,,imi place,, apoi pe DOWNLOAD NOW.

 
7 Comments

Posted by on April 9, 2011 in Promotii

 

Tags: , , , , , , , ,

7 responses to “Panda Cloud Pro -6 LUNI GRATUIT

 1. Dumitrel

  April 9, 2011 at 8:34 am

  Am citit si eu despre acest antivirus. Cred ca este destul de bunicel. Eu am reinstalat windowsul recent si acum am bagat Microsoft Security Essentials. Inainte am avut Avast.

   
  • programe4incepatori

   April 9, 2011 at 10:17 am

   Dar de ce ai schimbat avast? ca mse nu are protectie in timp real buna, ca sa zic asa.

    
   • Dumitrel

    April 10, 2011 at 7:51 am

    Vreau sa incerc si acest antivirus ca am auzit lucruri binicele despre el. Eu de obicei ma cam plictisesc repede, nu imi prea place rutina si din pacate asta se rasfrange si in domeniul pc. Sunt constient ca Avast este foart bun si poate ca o sa revin la el.

     
   • programe4incepatori

    April 10, 2011 at 10:34 am

    Eu cu Panda am avut probleme cand am avut un virus.

     
  • programe4incepatori

   April 9, 2011 at 10:19 am

   Iar Panda deobicei daca ai un virus la scanare sau dezinfectare sta ca prostul

    
   • Dumitrel

    April 10, 2011 at 7:56 am

    Doar ce am testat MSE pe eicar.org si protectia in timp real si-a facut treaba foarte bine.

     
   • programe4incepatori

    April 10, 2011 at 10:33 am

    Nu zic ca nu e bun mse, dar avast e mai atent la protectia in timp real.

     
 
%d bloggers like this: