Ashampoo Burning Studio 2010 Advanced


Utilizatorii Ashampoo Burning Studio sunt foarte loiali şi pe bună dreptate – viteza acestui program, simplicitatea şi eficacitatea sunt pur şi simplu imbatabile. De-alungul timpului programatorii au transformat acest program într-o suită completă care poate administra toate datele dvs.,dispune de unelte pentru authoring şi pentru scriere video şi audio, fără să fie greu de folosit. În versiunea 10 s-au adăugat o mulţime de opţiuni şi module, dar programul este încă extrem de intuitiv în utilizare – totul este exprimat pe măsură ce-l utilizaţi.

Această versiune premium se axează pe capacităţile şi mai bune de authoring în crearea de disuri video şi audio utilizând cele mai noi formate. Oferă suport complet pentru video HD şi HD full (720p and 1080p) pentru discuri Blu-ray, iar toate codările sunt făcute de Ashampoo Burning Studio 10. Toate instrumentele de authoring au fost revizuite, iar calitatea codării video este mai bună decât era înainte. Acum folosiţi aceelaşi nou editor integrat pentru crearea DVD-urilor şi a fişierelor video Blu-Ray cu meniu. Programul porneşte mai rapid şi este mult mai uşor de folosit.

Deasemenea, dispune de un nou modul Autoplay Editor cu care puteţi crea discuri de date care să pornească automat cu meniuri atractive – de exemplu, pentru colecţiile de programe. Dispune deasemenea şi de un nou Audio Player cu care puteţi asculta fişierele audio şi CD-urile fără să închideţi programul.Este compatibil cu Windows XP/ Vista/ 7 (administration rights required).Il puteti descarca gratie unei promotie de aici http://ro.giveawayoftheday.com/ashampoo-burning-studio-2010-advanced/

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this: